Garantie extinsa SRAM +1 AN

15 Iulie 2013 09:56DHS Bike Parts va pune la dispozitie doua tipuri de holograme special concepute pentru campania Garantie Extinsa SRAM:
 
- VALUE – la pretul de 15 Ron (tva inclus)
- PREMIUM – la pretul de 30 Ron (tva inclus)

 
Garantia extinsa VALUE o puteti achizitiona pentru produsele care au pretul de raft de cel mult 500 lei inclusiv, iar garantia extinsa PREMIUM o puteti achizitiona pentru produsele care au pret de raft mai mare de 501 lei.
 
Garantie extinsa +1an – puteti beneficia de extinderea garantiei cu un an de la 2 la 3 ani, cu aceleasi conditii de garantie in totalitatea lor, si cu respectarea acelorasi instructiuni de folosire a produselor in cauza. Pentru aceasta DHS Bike Parts, in calitate de importator si distribuitor oficial al produselor Sram, RockShox, Avid, Truvativ, Zipp va pune la dispozitie contracost hologramele special concepute pentru aceasta extragarantie prin intermediul colaboratorilor de pe tot teritoriul tarii. Al trei-lea an de garantie este acordat si suportat integral de DHS Bike Parts, si nu implica sub nicio forma producatorul produselor in cauza.
Conditiile Generale de Garantie Sram se pot descarca fara restrictii de pe site-ul nostru oficial.

>>  Conditii Generale de Garantie Sram <<

Acest serviciu de extindere a garantiei poate fi acordat doar produselor din familia SRAM Aftermarket comercializate de DHS Bike Parts.
Garantia extinsa nu este valabila pentru produsele OEM(provenite sau destinate productiei de biciclete) sau pentru produsele care nu sunt comercializate de noi in calitate de importator si distribuitor oficial.