Despre noi

    La DHS Bike Parts, suntem dedicați în întregime ciclismului și comunității cicliștilor. Cu o experiență de peste două decenii în industria bicicletelor, suntem mândri să fim un nume de încredere în România pentru bicicletele Afisport, DHS și Devron, oferind o gamă completă de produse și servicii legate de ciclism.

Pasiunea Noastră pentru Biciclete

Credem cu tărie că bicicleta este mai mult decât un simplu mijloc de transport. Este o pasiune, un mod de viață și o modalitate de a explora lumea înconjurătoare cu simțurile deschise. De aceea, am ales să ne dedicăm afacerea ciclismului în toate aspectele sale.

Oferim Biciclete de Calitate

Suntem mândri să fim producători locali pentru bicicletele Afisport, Devron, DHS, Kreativ, Teranna și Citadine. Fabricate în România cu atenție la detalii și cu materiale de înaltă calitate, bicicletele noastre oferă performanță, durabilitate și confort. Cu modele pentru toate preferințele, de la bicicletele de oraș la cele de munte sau pentru copii, vă asigurăm că veți găsi bicicleta perfectă pentru fiecare aventură.

Componente de Top și Accesorii Esențiale

DHS Bike Parts nu se oprește aici. Suntem specializați în comercializarea componentelor și accesoriilor de ciclism de la cei mai importanți producători mondiali. Marcile precum SRAM, RockShox, Avid, Truvativ, Zipp, O’Neal, Azonic, Topeak, WTB, Mitas Tyres, Polisport, Trelock, Fibrax și multe altele sunt disponibile la noi. De la angrenaje pedaliere la componente de frână de înaltă performanță și sisteme de suspensie avansate, avem tot ce vă trebuie pentru a vă echipa bicicleta cu cele mai bune produse de pe piață.

Varietatea noastră de produse include:

  • Anvelope și camere de aer pentru a vă asigura că sunteți pregătiți pentru orice teren.
  • Ghidoane și pipe de ghidon pentru a vă personaliza experiența de mers.
  • Scaune pentru copii și accesorii de transport pentru a vă bucura de plimbări în familie.
  • Echipamente de protecție pentru a vă menține în siguranță în timpul aventurilor off-road.
  • Unelte și echipamente pentru service, astfel încât să puteți avea grijă de bicicleta dumneavoastră așa cum merită.

Echipamente de Înaltă Performanță

Dacă sunteți un ciclist dedicat, vă stăm la dispoziție și cu echipamentele potrivite. De la căști de protecție de înaltă calitate și îmbrăcăminte tehnică la sisteme de iluminare, pantofi de ciclism și genți pentru bicicletă, avem tot ce vă trebuie pentru a face fiecare ieșire pe bicicletă o experiență sigură și confortabilă.

La DHS Bike Parts, suntem pasionați de ciclism și suntem aici pentru a vă ajuta să vă bucurați la maxim de fiecare moment pe două roți. Alăturați-vă comunității noastre de cicliști și descoperiți calitatea și performanța la fiecare pedalare.

Cu mulți ani de experiență și un angajament profund pentru ciclism, suntem partenerul de încredere pe care vă puteți baza pentru toate nevoile dumneavoastră legate de biciclete. Vă invităm să ne vizitați magazinul și să experimentați lumea ciclismului cu DHS Bike Parts!

---
Program Call Center Suport
Luni-Vineri
9:00 - 17:00