Noutati P2R - DHS BP  

Parteneriatul P2R si DHS BIKE PARTS a prins contur!

Dragi distribuitori,

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am încheiat recent un parteneriat cu P2R, un furnizor de încredere de piese și accesorii pentru biciclete. Această colaborare ne va permite să vă oferim o gamă mai largă de produse de calitate pentru biciclete și să vă susținem în atingerea obiectivelor dumneavoastră comerciale în acest segment de piață în creștere.

P2R este recunoscut pentru calitatea pieselor și accesoriilor pentru biciclete pe care le furnizează, precum și pentru angajamentul lor față de satisfacția clienților. Cu acest nou parteneriat, suntem hotărâți să vă oferim acces la o varietate de produse de înaltă calitate pentru a vă ajuta să vă consolidați poziția pe piață și să vă satisfaceți clienții într-un mod mai bun.

Ce înseamnă acest parteneriat pentru dumneavoastră?

  • Acces la o gamă diversificată de piese și accesorii pentru biciclete de la P2R, ceea ce vă va ajuta să vă extindeți portofoliul de produse.
  • Suport din partea echipei noastre.
  • Oferte speciale și promoții exclusive pentru distribuitorii noștri, pentru a vă ajuta să creșteți marjele de profit.Incepand de astazi,1.11.2023, toate articolele P2R sunt disponibile in platforma noastra: https://www.dhsbikeparts.ro/p2rP2R

Pentru orice detalii sau informatii suplimentare, nu ezitati sa contactati echipa de vanzari.