Far fata P2R FOTTON 800 (USB), Negru

Diferenta 5%
P2R-P20001
23500 Lei
PRP: 24800 Lei
Diferenta: 13,00 Lei
Deveniți Distribuitor DHS

Dacă sunteți pasionați de biciclete și aveți un magazin dedicat, vă invităm să deveniți distribuitorul nostru oficial! 

Formular de contact

Fiecare partener beneficiază de asistență dedicată pentru a maximiza succesul colaborării.

Avantaje
  • - Politici de Preț Atractive
  • - Stocuri Constante
  • - Livrare Rapidă
  • - Gama Variată de Produse
  • - Materiale de Marketing
  • - Parteneriat pe Termen Lung
PRODUCATOR DE BICILETE
PRODUCATOR DE BICILETE!
UNIC IMPORTATOR DE PESTE 30 DE BRANDURI
UNIC IMPORTATOR DE PESTE 30 DE BRANDURI!
DESCHIDEREA COLETULUI LA LIVRARE
DESCHIDEREA COLETULUI LA LIVRARE!
RETEA DE DEALERI
RETEA DE DEALERI!
Far Bicicleta Fata P2R Fotton 800 (Usb)

Farul frontal de bicicleta, de mare putere, FOTTON 800 de la P2R, aduce o noua linie a luminilor de ciclism, dedicata pasionatilor adevarati ai ciclismului care nu se opresc in fata niciunei provocari. Oferind o vizibilitate excelenta si o vedere clara a obstacolelor din fata ta, acest far este perfect pentru pedalarile de noapte pe single-trails, cand viteza este la cote maxime.

Cu o baterie complet integrata si un design cu telecomanda ON/OFF, acest far fata Fotton 800 iti permite sa il montezi pe aproape orice tip si diametru de ghidon, precum si pe majoritatea adaptoarelor obisnuite pentru casti dedicate luminilor de ciclism.

Indicatorul bateriei integrat la butonul ON/OFF iti informeaza despre capacitatea bateriei si durata aproximativa de lucru ramasa, iar in timpul procesului de incarcare, iti indica starea procesului de incarcare. Cu un sistem avansat de lentile optice care mareste unghiul de vizualizare pana la 270°, aceasta lumina frontala de bicicleta ofera o iluminare excelenta indiferent de conditiile de vizibilitate. De asemenea, glisorul GoPro inclus in pachet permite potrivirea acestei lumini ca un combo cu ciclocomputerele Garmin.

Acest  far de bicicleta ofera o performanta excelenta si in timpul zilei, fiind impermeabil (IPX-6) si fiabil chiar si in conditii meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploaia sau ceata. Forma fasciculului de lumina este optimizata, permitand utilizarea acestei lumini in diferite scopuri, inclusiv acasa, in tabara sau in garaj. Functia de efect de memorie isi aminteste ultimul mod utilizat, astfel incat sa poti reveni usor la setarea preferata.

Cu o putere de iesire confirmata de 800 de lumeni,  P2R FOTTON 800 este alegerea ideala pentru tine. Dispune de mai multe moduri de iluminare:
- standlight ULTRA cu 800 de lumeni pentru 1 ora si 20 de minute,
- standlight High cu 400 de lumeni pentru 2 ore si 10 minute,
- standlight Middle cu 200 de lumeni pentru 4 ore si 30 de minute,
- standlight Low cu 100 de lumeni pentru 8 ore si 10 minute 
- modul de blink pentru 20 de ore.

Indicatorul integrat in butonul ON/OFF iti afiseaza nivelul bateriei, aratand:
  • culoarea albastra pentru nivelul 100-61%,
  • culoarea galben pentru nivelul 60-21%
  • culoarea rosu intermitent pentru nivelul 20-1%.
Lumina este prevazuta cu o baterie de 2500 mAh si are dimensiunile de 108x28x27mm, in timp ce greutatea sa este de doar 111g. De asemenea, farul de bicicleta Fotton 800 este rezistent la apa conform standardului IPX-6, asigurandu-ti utilizarea fara probleme in conditii umede.

Farul P2R FOTTON 800 vine insotit de diferite accesorii, inclusiv un cablu micro USB pentru incarcare, un comutator pornit/oprit pentru telecomanda si un suport glisor GoPro. 

Nu au fost găsite recenzii